Aktuellt

Nytt Terapierbjudande!

Till januari söker jag ny utbildningspatient till termin sex på psykoterapeutprogrammet. Du blir patient nr fem och behöver ha problematik inom ångest, depression eller kanske tvångsproblematik, ätstörning eller något annat som du kan behöva terapi för. Tveka inte att höra av dig till mig om du har annan problematik än ovan, vi kan se vad just du behöver! Utbildningsterapin kommer att pågå under våren 2022 och priset är 500 kr per session.

Välkommen att höra dig via Kontaktformuläret eller remind.terapi@gmail.com

 

 

Erbjudande till dig som har diabetes att deltaga i en studie om effekter av mindfulness.
Gratis deltagande i MBSR- mindfulness based stress reduction under åtta veckor med en träff i veckan. Sista anmälan 31 december. Hör av dig via kontaktformuläret eller via remind.terapi@gmail.com för att få mer information. Välkommen

 

 

 

Renovering pågår av gården under hösten vilket gör att vi kan bli lite störda men med resultat att gården blir riktigt fin.

 

 

 

01/05-2021 - Öppning av Remind Terapi

Den första maj 2021 öppnade vi ReMind Terapi och hade en liten Corona-anpassad invigning. Familjen samlades på mottagningen och kände in den lugna atmosfären och tänkte sig in i hur det kan vara att gå i behandling på ReMind Terapi.